Családi Bölcsőde Debrecenben

Ápoljuk a hagyományokat, törekszünk az egészséges életre nevelni a ránk bízott gyerekeket.

Mottónk – küldetésünk: A Kacsaláb, a Pitypang és a Bukfenc családi bölcsődénk magas színvonalú nappali ellátást nyújtanak a gyerekek és családtagjaik számára, kis létszámú csoportban, szeretetteljes biztonságos és szép környezetben. Szolgáltatásaink célja, hogy szakképzett gondozóink segítségével a gyerekek játszva fedezzék fel az őket körülvevő világot, miközben személyiségük kibontakozik. Ápoljuk a hagyományokat, törekszünk az egészséges életre nevelni a ránk bízott gyerekeket. A szülőket pedig hangulatos beszélgetésekre várjuk, hogy mindannyian részesei lehessünk egy barátságos közösségnek.

Fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk a hozzánk járó gyermekek egészségéről. Ennek érdekében igyekszünk minél több időt a szabad levegőn tölteni. Ősz végén, télen azonban kevesebbet tudunk kint tartózkodni. Hogy a jó levegőtől ne fosszuk meg a gyermekeket, a csoportszobákban Salin levegőtisztító készüléket működtetünk. Ez optimális sótartalmú levegőt biztosít, általánosan tisztítja az adott helyiség légterét, használatával tartósan csökkennek a felsőlégúti megbetegedések.

A bölcsődénkben a kis létszámú csoport és a levegőtisztító hatására a megbetegedések száma is ritkább a gyermekek körében a nagy létszámú csoportokkal szemben.

Nagy figyelmet fordítunk a gyermekek egészséges, változatos táplálkozására, melyet házilag készített ételekkel biztosítunk. 

Áraink

Egész napos ellátás esetén: 66.000 Ft / hó + napi étkezés
Csak délelőtti ellátás esetén: 47.500 Ft / hó + napi étkezés