Foglalkozásiank


ANGOL FOGLALKOZÁS BÖLCSISEKNEK

A kicsik játékos, zenés foglalkozás keretén belül elsajátíthatnak angol ritmikus dalocskákat, kiszámolókat, körjátékokat, megismerkednek az alapvető kifejezésekkel, a színekkel, állatokkal,. A jó hangulatú foglalkozásokon, a gyermekek, életkori sajátosságainak figyelembe vételével, kisgyermeke megtanulja azokat az alapokat, amelyek a későbbi nyelvtanulmányait könnyíthetik meg. Amíg a pici okosodik addig a szülő tartalmasan eltöltheti az időt.

TÁNCOS ZENEBÖLCSI

A foglalkozáson mondókákat, gyermekdalokat sajátíthatnak el a gyermekek. A foglalkozások előre felépített tematika alapján történnek. Találkozhatnak különféle ritmushangszerekkel, ezeket ki is próbálhatják a közös éneklés alatt és a néptánc alapjaival is ismerkedhetnek.

A közös zenélés és tánc során fejlődik a gyermekek ritmusérzéke, formálódik zenei ízlése

 

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS KICSIKNEK

Már egészen pici korban elkezdhetjük a gyermekek kézügyességének fejlesztését. Koruknak megfelelő, egyszerűbb kézműves technikák megismertetésével, amiket közösen, gyorsan elsajátíthat a baba - mama, és otthon is alkalmazhat.

Mondókázás, éneklés közben jó hangulatban alkothatnak a kicsik, és közben fejlődik finommozgásuk, kreativitásuk, képzeletük.

 

Foglalkozásainkat előzetes egyeztetés alapján tartjuk!

Kérjük, hogy a foglalkozásokra hozzanak a gyermekeknek váltócipőt!